Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Úplně jinak. Třeba strouhání a konzumace lžící.

Jen ve formě štrúdlu, džusu nebo prohnané přes trubky.

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kelt

Běžným způsobem . okousáním kolem ohryzku, případně včetně ohryzku

Sním celé jablko, i ohryzek a někdy i pecky. Musím jablko držet v ruce a kousat ho, i když někdy je lepší ho rozkrájet.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
FlAsh_7

Běžným způsobem . okousáním kolem ohryzku, případně včetně ohryzku

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elkon

Běžným způsobem . okousáním kolem ohryzku, případně včetně ohryzku

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Rokio

Běžným způsobem . okousáním kolem ohryzku, případně včetně ohryzku

Sním i ohryzek a vyjímečně i stopku.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Funna

Úplně jinak. Třeba strouhání a konzumace lžící.

jinak:
pokaždé jinak…někdy ho ohryžu, někdy ho předem rozkrájím, někdy si ho ukrajuju postupně…a nemám favorita, je to podle okolnosti a nálady a taky typu jablka…

Upravil/a: Funna

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
da ny

Úplně jinak. Třeba strouhání a konzumace lžící.

Též pokrájením na dílky při konzumaci nebo pečení koláče..
Pečením celých jablek v troubě (+ máslo, med a malinový sirup, cukr krystal).
Strohaná jablka na plátky při pečení štrůdlu.
Strouhaná na hrubém struhadle při pečení jiných sladkostí..
Jablkové pyré..
Pokrájením na kousky při výrobě „rychlého“ kompotu.
Jablečnou šťávu, smoothie, džus.
Jablka už neohryzávám. Vždy mi nejvíce chutnalo pyré.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek