Od koho odebíráte el.proud ?A měnili jste někdo dodavatele pro
porovnání cen?
Doplňuji:
Ptám se proto,že jsem sice měla odvahu dodavatele měnit,ale nejsem si jistá
tou nejlevnější cestou.Všem vám děkuji za odpovědi.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, annas, quentos před 5783 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Naším dodavatelem elektřiny je už 2 roky fa Bohemia Energy. Sazby má nižší než ČEZ. Od loňského dubna odebíráme od této fy i plyn.
| 0 Nominace Nahlásit |
máme elektrárnu přímo v Trutnově a spadá (bohužel) pod ČEZ. Jinak jak jsem tak koukal, záleží to na oblastním rozložení, ve většině Čech má hlavní slovo ČEZ, na Moravě E-ON, tedy v případě, že někdo nesebere odvahu individuálně změnit dodavatele energie.
| 0 Nominace Nahlásit |
Můj dodavatel je také ČEZ,přesněji SČE,tady u nás moc na výběr není,a ani se to vůbec nevyplatí.
| 0 Nominace Nahlásit |
Bohužel spadáme pod ČEZ, což není zrovna 2× k chlubení.. ☹
To Miroslavst: Krásný obrázek 😁
|
3Kdo udělil odpovědi palec? kropitko, Miroslavst, annas
před 5783 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já odebírám proud nataženými dráty od sousedů. 😁 Ne to byla legrace,odebírám od pražské energetické.Zatím jsem dodavatele neměnil.
| 0 Nominace Nahlásit |
Já odebírám sluneční energii a dodavatele změnit nemůžu, protože
Slunce je jen jedno.
Pak taky odebírám větrnou energii a tam měním dodavatele každou
chvíli-tedy zrovna odkud fouká (jednou je to severní, jindy západní…)
No a chtěl jsem vyměnit dodavatele u té vodní energie, ale nechtěli mi sem
přivést jinou řeku.
Pak jsem chtěl ještě nějakej ten atom, ale to zas na mě přilítla
Drábová.
http://img.radio.cz/pictures/ctk0703/drabova_dana1x.jpg
Ale vážně: no co jiného, než ČEZ, resp. VČE.
| 0 Nominace Nahlásit |
Áha! To je žhavá otázka. Já jsem zaostřil ve Vaši otázce na odpovědi. Kategorie finance a podnikání značí, že by jste vecernice „mohla“ ušetřit na levnější energii. Ale dodávka energie přenos od jiné spol. je dražší. Neušetříte nic.
Zdroj: podraz
| 0 Nominace Nahlásit |
Beru od ČEZ.
Loni jsem přemýšlela o jiném dodavateli, ale myslím, si, že
z dlouhodobého hlediska se přecházet až tak moc nevyplatí.
|
0
před 5782 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ReHu: od nich jsem právě přecházel z důvodu nepříznivých podmínek pro mě, v současnosti už je to opak, jsem spokojen, mám levné energie a fajn přístup z jejich strany
mně se vyplatilo před půl rokem změnit dodavatele jak plynu tak elektřiny a přejít k jinému, a to k Armexu, mají to o výraznou částku měsíčně levnější, takže pro mě který moc nevydělává to byla ideální volba