bucharská švestka (slivoň/mandloň bucharská) je tzv. medonosná rostlina, takže bych tipoval, že bude o poznání sladší – je-li to záměr, pak nahrazení asi nevadí
Zdroj: dendro.mojzisek.cz/druh.php?id=9392
0 Nominace Nahlásit |
na pálení slivovice nejsou moc vhodné protože obsahují moc cukru-slivovice je pak sladší
0
před 5031 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1655 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 908 | |
iceT | 621 | |
zjentek | 550 | |
da ny | 548 | |
quentos | 537 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |