bucharská švestka (slivoň/mandloň bucharská) je tzv. medonosná rostlina, takže bych tipoval, že bude o poznání sladší - je-li to záměr, pak nahrazení asi nevadí
Zdroj: dendro. mojzisek. cz/druh. php?id=9392
0 Nominace Nahlásit |
na pálení slivovice nejsou moc vhodné protože obsahují moc cukru-slivovice je pak sladší
0
před 4094 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1442 | |
annas | 1283 | |
hanulka11 | 985 | |
Kepler | 974 | |
marci1 | 797 | |
iceT | 592 | |
quentos | 509 | |
briketka10 | 493 | |
gecco | 490 | |
zjentek | 461 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |