Avatar uživatele
jirka F

Jaké druhy úpravy hermelínu nejčastěji děláte?

a)nakládaný hermelín

  1. plněný hermelín
  2. něco jiného(co?)

Do odpovědí napiště jednu z možností to bude stačit.

Děkuji za odpovědi.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Zvidatel před 1398 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Zvidatel

Nějčastěji ho jím tak jak je. Jinak smažený na pánvi – obalený ve vajíčkách a strouhance – jako obyčejný smažený sýr. Nebo pečený v troubě zabalený do alobalu.
Jinak nic z výše uvedeného.

Upravil/a: Zvidatel

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iceT

Občas v listovém těstě s brusinkama, častěji na chleba s máslem, špetkou sardelové pasty, cibulí a chilli – variace na pivního psa.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Nandi

Nejraději mám okořeněný hermelín na grilu s rohlíkem a brusinkovou omáčkou.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kepler

Já si hermelín nekazím žádným způsobem, je to chuť sama. Maximálně jej na obloženém talíři doplním pálivým paprikášem, nakládanou červenou paprikou, šunkou nebo uzeným. Kdo chce ještě nějaké koření, doplním hostům individuálně. Nejlepší je s bílým pečivem.

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Arne1

Upravuju ho kousnutím zubama, tím upravím jeho velikost tak aby se mi vešla do úst.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
da ny

Protože vím, že plísňové a zrající sýry (syrečky, romadur apod.) nejsou
pro člověka (střeva) žádné terno, takové sýry téměř nekonzumuji.

Pokud si dám 3× v roce hermelín, nijak ho neupravuji.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek