Avatar uživatele
Pokročilý

jaká je voda při kvašení zelí?

asi po týdnu jsem kontrolovala jak postupuje kvašení zelí a voda se mi zdá trochu zakalená. je to normální nebo by měla být krásně čirá? Děkuji

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Pokud kvašení probíhá tak jak má, voda "musí" být mléčně bílá. Tento proces se nazývá mléčné kvašení.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

je to normální

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 938
Zlatý annas 808
Zlatý marci1 527
Zlatý iceT 514
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.