Avatar uživatele
Pokročilý

jaká je voda při kvašení zelí?

asi po týdnu jsem kontrolovala jak postupuje kvašení zelí a voda se mi zdá trochu zakalená. je to normální nebo by měla být krásně čirá? Děkuji

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Pokud kvašení probíhá tak jak má, voda "musí" být mléčně bílá. Tento proces se nazývá mléčné kvašení.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

je to normální

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 899
Zlatý annas 786
Zlatý marci1 512
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 462
Zlatý briketka10 438
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.