Avatar uživatele
Pokročilý

jaká je voda při kvašení zelí?

asi po týdnu jsem kontrolovala jak postupuje kvašení zelí a voda se mi zdá trochu zakalená. je to normální nebo by měla být krásně čirá? Děkuji

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Pokud kvašení probíhá tak jak má, voda "musí" být mléčně bílá. Tento proces se nazývá mléčné kvašení.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

je to normální

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1006
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 434
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 376

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.