Avatar uživatele
Bronzový

Jak uchovat kaviár?

Kaviár koupený v Rusku na trhu, volný, vážený. Lze jej nějak dlouhodobě uchovat a nebo se máme přecpat a pak pos..t?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Jediný konzervační prostředek kaviáru je sůl, ale čím méně soli, rusky „malo“ tím je kaviár lepší a je označován ruským názvem malosol. Kaviár v baňkách má velice dlouhý shelve life, ale po otevření velmi rychle ztrácí na čerstvosti a měl by být spotřebován co nejdříve. Pokud ho hodláme uložit na krátký čas k dalšímu použití, tak baňku těsně uzavřeme a uložíme v chladném místě dnem nahoru, tak aby olej kaviárem protekl. Pokud kaviár takto udržujeme po několik dní, baňku občas obrátíme. Přitom povrch kaviáru uhladíme plastikovou nebo kostěnou lžičkou.

Ze stránky

Zdroj: http://diskuse.gastronews.cz/k uchyne/kaviar

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

Já bych to všechno snědl,je škoda aby se to skazilo.:)))ale pravdu má annas.BIGFOOT


Avatar uživatele
Stříbrný

Jistě sůl a led.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 899
Zlatý annas 786
Zlatý marci1 512
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 462
Zlatý briketka10 438
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.