Pokud mate susicku,tak v ni.Ja jsem susila v plynove troube na nejmensi
stupen s otevrenymi dvirky-zustala pekne zelena.
Jestli mate horkovzdusnou,tak muzete uplne stejne,jen pustte jeste cirkulaci
vzduchu,melo by to byt rychlejsi a nezapomente kontrolovat.
0 Nominace Nahlásit |
poradím lepší,nasekat nať mírně rozředit vodou a dát do kostičkovače ledu,a do mražáku,po zamrznutí,přesypat do sáčku,celou zimu přidávám do polévak omáček i pomazánek a mám pořád čerstvé a voňavé
2Kdo udělil odpovědi palec? flodur, elektrikář
před 5158 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Otrhat ze stopek.Rozložit na síto z pletiva proti mouchám. Sušit nad radiátorem nebo jiném zdroji tepla.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1699 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |