Avatar uživatele
anonym

Jak se zbavit krystalek ve vařeném Salku na karamel?

Salko vařím dvě hodiny ve vodní lázni na karamel.Povychlad­nutí otevřu a v karamelu jsou vždy drobné krystalky.Na sto procent se nejedná o cukr.Nevím co to je a jak se toho zbavit.V krému to docela vadí.Děkuji za radu.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5208 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Marky71

Vařím takto Salko na karamelový krém také, ale nikdy se mi to nestalo. Kamarádka, od které mám na tyto řezy recept mi říkala, že když se Salko vaří je potřeba ho cca každých 15–20min ve vodní lázni převrátit, aby nebylo u dna vodní lázně stále stejnou stranou. Tak to zkuste.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek