Avatar uživatele
Bronzový

Jak připravujete houbu píchavku?

Díky za rady.
Doplňuji:
Omlouvám se pýchavku.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Smaženou jako řízek v trojobalu.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Malé druhy pýchavek jsou vhodné ve směsi do polévek, pod maso, gulášů, smaženice ap., další zase jako koření.
Pýchavka obrovská se navíc připravuje jako obalovaný řízek, což je rozhodně její nejchutnější zpracování.


Avatar uživatele
Zlatý

Takovou určitě nikdo nezná, tudíž nesbírá, tedy ani neupravuje. Natož k jídlu.
Výborné jsou ovšem mladé plodnice pýchavek.


Avatar uživatele
Zlatý

Dobrá je v bramborové polévce nebo jí dáváme do česnečky,ale jen mladé plodnice.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1004
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 434
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 373

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.