Avatar uživatele
Bronzový

Jak připravujete houbu píchavku?

Díky za rady.
Doplňuji:
Omlouvám se pýchavku.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Smaženou jako řízek v trojobalu.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Malé druhy pýchavek jsou vhodné ve směsi do polévek, pod maso, gulášů, smaženice ap., další zase jako koření.
Pýchavka obrovská se navíc připravuje jako obalovaný řízek, což je rozhodně její nejchutnější zpracování.


Avatar uživatele
Zlatý

Takovou určitě nikdo nezná, tudíž nesbírá, tedy ani neupravuje. Natož k jídlu.
Výborné jsou ovšem mladé plodnice pýchavek.


Avatar uživatele
Zlatý

Dobrá je v bramborové polévce nebo jí dáváme do česnečky,ale jen mladé plodnice.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 936
Zlatý annas 804
Zlatý marci1 525
Zlatý iceT 513
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.