Avatar uživatele
Bronzový

Jak poznám zralost feferonky?

Pěstuji si v květináči takový ty dekorační papričky, napřed jsou bílé nebo zelené pak oranžové a nakonec krásně červený ale jak poznat úplnou zralost (možná to ani není důležitý) pálí stejně jako čert.Budu je postupně sklízet a sušit na niti, protože je chci použít tak jednou týdne do buřtguláše.Nedá se to spotřebovat často.Máte s tím nějaké skušenosti?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

https://www.google.cz/…
..některé sklízím už zelené, když je naložíš, zůstanou zelené ..ostatní ti krásně zčervenají i po utržení

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 937
Zlatý annas 806
Zlatý marci1 526
Zlatý iceT 514
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.