Mám takový problém před 2 měsíci jsem si pořídila kočku ale ona měla blechy no a prostě hodněkrát mě ty blechy kously a už je to nejméně měsíc a pořát se ty kousance nechtějí zahojit už si nevím rady prosím pora´dtemi jsem zoufalá!!
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 0 před 6005 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zkuste Fenistil gel, případně z přírodních prostředků esenciální levandulový nebo Tea Tree olej.
| 0 Nominace Nahlásit |
Kupte si Panthenolcalcium mast,možná b-komplex tablety.Nebo mast,která obsahuje kortikoidy,ale ty jsou na předpis.Porada s lékařem by stála za úvahu.
|
0
před 6005 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
australský tea tree oil ten zabírá na vše,používáne ho celá rodina moc se osvědčil
|
0
před 6005 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kortikoidy v žádném případě nee, bacha na ně, jsou to svině zrádné (opravdu jsou na předpis ne z legrace). Měl jsem podobné problémy po návratu z dálných krajin, kde mě štíplo něco, co bylo po rozplácnutí hodně šťavnaté a po pár dnech mi otekla celá noha. Volil jsem mezi antibiotiky a selským rozumem, takže jsem oteklý strup strhnul, z rány jsem vymáčkl cosi žlutého a potom jsem to znovu řádně dezinfikoval a druhý den jsem znovu skákal přes kaluže!
|
0
před 6005 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Doporučuji Framikoin. Pomáhá s hojením všech drobných ranek a brání zanícení.
|
0
před 6004 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek| Drap | 3461 | |
| marci1 | 2020 | |
| annas | 2020 | |
| Kepler | 1902 | |
| mosoj | 1778 | |
| da ny | 1540 | |