Avatar uživatele
ReHu

Jak krájíte hermelín, když ho podáváte vínu? Na klínky, plátky nebo jinak?

Teď si na něm pochutnávám s mým oblíbeným chardonnay. A ukrajuju si soustíčka 🙂

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? chachar1922, Lamalam, gecco před 3024 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
VeRe1983

Na čtyři díly, které rozpůlím a jedu dle stupně vyzrálosti, konzistence tak, aby se moc netáhl a neměl spíš většinu ulpělou na talířku, resp. původním balícím papíře. K tomu olivy, někdy ančovičky, někdy salám. Víno červené.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
gecco

Pro vetsi návštěvu na plátky , pro sebe na kliniky…
A s chuti vyziram ten nejznámější střed.
😉

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Lamalam

Nekrájím ho nijak. Podávám na prkénku s nožem, nechť si každý ukrojí podle vlastního vkusu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

A není to jedno ? Francouzi naservírují na misku směs sýrů nakrájených na kostičky a basta.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
chachar1922

Nerada to krajím na plátky, protože se to na sebe lepí a nebo se to lepí na talíř. Takže trojúhelníčky mám nejradši :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Klaproth

Každému dám do jedné ruky krabici vína a do druhé krabičku se sejrem.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

nedávno jsem jsem dostal dárkovou krabici s cca. šesti druhy sýrů a ke každému byl návod, jak se má krájet při podávání. hermelín byl na klínky

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
ReHu

Mosoji,

  1. jsem v ČR
  2. v lednici je hermelín, uzené koláče a eidam
  3. hermelín ukusuji jen když mám hlad. Pro chuť ukrajuji.

před 3024 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
ReHu

  1. ne všichni francouzi to tak dělají
  2. pokud nechceš odpovědět na otázku, proč vůbec odpovídáš?

před 3024 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
ReHu

Gecco, střed?
Já ujíždím na okrajích 🙂

před 3024 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
gecco

Střed – to nejsmradlavější…
Jóóóó´…
😉
Zrovna mám v lednici Camembert v tom správném stádiu zrání – až se bojím, že na mne, až jej rozbalím, bafne…
😉

před 3024 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
chachar1922

Já taky na okrajích a doma to nechápu, že nejlepší je prostředek.
Ale miluju okraje i u bábovek a buchet :D

před 3024 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
ReHu

Chachar>špičky štrůdlu, mňam 🙂

před 3023 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
chachar1922

*nechápou

před 3024 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek