Ja na to ? Chtěla bych začít prodávat doma vyrobené potraviny – plněná listová těsta, pohankové buchty, plněné housky ke svačinám a pod. Můžete mi prosím poradit, jestli musím mít výúční list např. pekař, kuchař a pod. Mám úplné střední vzdělání – maturita. Kam se mám obrátit na zprovoznění této činnosti? Děkuji Jinak
Zajímavá 0 před 2970 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Kromě živnostenského listu bude nejdůležitější povolení od hygieny. Tam vidím v domácích podmínkách trochu problém.
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 2970 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Doma nelze. Musí být stavebně oddělený prostor pro sklad surovin, pracovna (kuchyně) a sklad hotových výrobků. Dálé to vše neexistuje legálně dělat DOMA v kuchyni. Třeba v rodinném domě, kde se garáž či sklep stavebně a technicky přizpůsobí požadavkům hygieny, tak tam ano…
Já třeba prodávám zcela legálně vajíčka a tomu se říka prodej ze dvora a zde jsou požadavky naprosto jednoduché.
Upravil/a: tforro
0
před 2969 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Najdi někoho kdo už to dělá a zjisti jak to vše dělá?
Drap | 1681 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 626 | |
da ny | 588 | |
zjentek | 566 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |