Jsou dva způsoby. Jeden je popisován v receptu, a druhý je, že si uvaříš rýži ve varných sáčcích kterou vsypeš nakonec do směsi a zamícháš.
0 Nominace Nahlásit |
Podle receptu nevařenou, suchou.
Dokud jsem neměla rýžovar, tak jsem rýži ve varných sáčcích vařila
zvlášť, osmažila jsem žampiony, smíchala s hráškem a kukuřicí,
přidala jsem masovou konzervu nebo vařené sójové kostky a pak smíchala
smíchala s rýží a nechala ještě chvíli v troubě.
Teď to dělám v podstatě stejně, akorát v rýžovaru.
1Kdo udělil odpovědi palec? Viktorie II.
před 789 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 584 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |