Avatar uživatele
Anonym*

Dat ryzi předem uvařenou nebo jak?

https://www.to­precepty.cz/re­cept/15231-domaci-rizoto/ prosím poraďte, mám do tohoto receptu dat ryzi uvarenou předem?

Zajímavá 0 před 789 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Viktorie II.

Jsou dva způsoby. Jeden je popisován v receptu, a druhý je, že si uvaříš rýži ve varných sáčcích kterou vsypeš nakonec do směsi a zamícháš.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iceT

Podle receptu nevařenou, suchou.
Dokud jsem neměla rýžovar, tak jsem rýži ve varných sáčcích vařila zvlášť, osmažila jsem žampiony, smíchala s hráškem a kukuřicí, přidala jsem masovou konzervu nebo vařené sójové kostky a pak smíchala smíchala s rýží a nechala ještě chvíli v troubě.
Teď to dělám v podstatě stejně, akorát v rýžovaru.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek