Avatar uživatele
Pokročilý

dají se nějak tepelně upravit syrové bílky ale aby měli pořád stejnou konzistenci?

Odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Bílkoviny se teplem srážejí. Tak že nedají.


Avatar uživatele
Zlatý

Uvařit je!

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 903
Zlatý annas 788
Zlatý marci1 514
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 467
Zlatý briketka10 439
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.