Avatar uživatele
Pokročilý

Co vlastně způsobuje, že olej při smažení (třeba řízků :) ) tak nějak ,,syčí"?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele

Nesyčí olej, ale voda unikající ve formě páry ze smaženého pokrmu (třeba řízku).

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Na řízku syčí voda z masa a vejce z trojobalu.


Avatar uživatele
Zlatý

A teď si vem,že by třeba falešně zpíval......mám dojem,že je i rozdílná teplota masa a oleje


Avatar uživatele
Pokročilý

Ano, syčí ta voda, která se dostává do varu, pára se dostává přes horký olej.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Věda

Zlatý annas 3007
Zlatý quentos 1387
Zlatý mosoj 1354
Zlatý Drap 1084
Zlatý Kepler 712
Zlatý gecco 709
Zlatý led 665
Zlatý hanulka11 627
Zlatý marci1 613
Zlatý Lamalam 595

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.