Chutná v podstatě stejně. Záleží i na krmení a na věku. Jako běžný spotřebitel to nerozeznáš.
0 Nominace Nahlásit |
Krůty jsou celkově menší a tedy i porce jsou menší a lépe
zpracovatelné. Krocani se pro svoji velikost a váhu hůře porcují a dávají
do trouby.
Rozdíly tedy v kvalitě existují, ale po opracování jsou tak nepatrné, že
je běžný zákazník nepozná. Obecně má krůta maso jemnější, zatímco
krocaní svalovina je pevnější a lépe se rozděluje na jednotlivá vlákna.
🙂
https://www.krutimaso.cz/o-krutim-mase
0
před 1602 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1676 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 623 | |
da ny | 573 | |
zjentek | 561 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |