Ty ses ještě neprobudil?
3Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, ivo xxx, Viktorie II.
před 1117 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tobě současný stav se zdá málo? Kdy nedemokraticky zvolená hrstka samouků se nám snaží namluvit, co si máme i myslet?
0 Nominace Nahlásit |
Už je!
2Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, Ametyst
před 1117 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Už je. A přichází z Bruselu, potažmo Berlína a Paříže. Ale mám konspirační teorii, že se jeji dny krátí. Proto Brexit.
0 Nominace Nahlásit |
KOMU záleží na NÁZVU? Pokud mezi dem(ent)okracií a diktaturou ve výsledku NENÍ prakticky žádný rozdíl? ;) :D :D
0 Nominace Nahlásit |
Pokud nás opět stihne Boží trest, tak možná. Otázka je, jestli to bude stará a téměř shnilá „Diktatura proletariátu“, nebo nějaká jiná (neznámá).
Upravil/a: hapiky
0 Nominace Nahlásit |
Proč „opět diktatura“? Vždyť ještě nezanikla, jenom změnila své představitele. Je to pouze hra slov. Veřejnost má poslouchat, co vládcové kážou skrze svých „lidem volených“ zástupců… poslouchat příkazy a neprotestovat!
Jak praví svatý aliendrone „KOMU záleží na NÁZVU?“
Tak hezky a všichni najednou:
„Kupředu levá, kupředu pravá, zpátky ni krok!“
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 1116 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
K tomu je zapotřebí chodit k volbám a každého, kdo odevzdati hlásek svůj se nedostaví, okamžitě označit za špatného, méně hodnotného člověka. A máš ji natotata!
A vůbec, ať nám ti sráči uzákoní volit je povinně jak to chtěl Zeman a máme klid s řešením, palec pak nahoru VŠEM NÁM, zodpovědným občanům.
0
před 1117 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
led>>> Ó dryádo megasličná, VY MĚ DĚSÍTE!!! :o
V souvislosti se mnou používat přívlastek „svatý“? Eh, zažil jsem
ledasco, ale toto je pro mně NOVINKA. Ještě tak použít „nechvalně
známý“ či „smutně proslulý“ – OK, to je normálka.
Já vím, jsou to jen řeči, ale POZOR! Máte ponětí KOLIK světců skončilo na hranici?!? Nevím proč, ale raději jsem z těch, kteří přihodí poleno. ;) :D :D
NEBO
Duben třicátého se blíží a vytváříte sebeobrannou mlhu? Snad byste tomu nevěřila, vždyť sama jste jasným důkazem toho, že pálení čarodějnic je PODVOD! ;) :D :D
alík, jste pětadvacáty, který sa těší na mou živou pochodeň. Budete muset asi stát v řade… No nejdřív se zeptejte pětadvacet 15-letých studentů, jestli se nechtějí přidat, ať se pětadvacítka nezlobí… že děláte něco dřív než vám dá svůj souhlas. Tak!
Zjentek: Připomněl jsi mi nesamostatnost a nesvéprávnost muslimských žen: proto za ně volí jejich muži. To je bezzubý Západ, který toleruje dvojí metr, že muslim jde ve volební místnosti za plentu se svou ženou. Fotka ze Švédska obletěla svět.