Avatar uživatele
DAM

Ať dělám co dělám, sýr při smažení vždy vyteče.

Poradí mi někdo prosím? Nejlépe kdo vaří v restauraci, tam je to vždy OK.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5136 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Nejsem sice profesionální kuchař, ale vyzkoušela jsem tzv. babskou radu. Funguje.

Aby smažený sýr při smažení nevytekl, dejte ho po obalení na půl hodiny do mrazničky.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ReHu

Já dávám na 30 min do mrazničky sýr neobalený a poté také obaluji 2*.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Miroslavst

V restauraci je to OK proto, protože tam mají již obalený sýr uložený v mrazáku nebo chladničce-to za prvé. A za druhé oni ho nesmaží, ale dávají do fritézy, kde se rychle uzavře a tudíž nevyteče.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
kokoťenko

Obalit nejméně dvakrát,a ve směsi na obalení musí být dost vajec a mouky,resp.musí být hustá.Potom olej rozpálený na max.teplotu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

obaluje se většinou 3×.. také se to stává při smažení na pánvi, kde se při obracení strouhanka odtrhne.. takže fritéza a obalit 3×

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
uča

Obaluji takto: namočím do vody ,obalím v hladké mouce a tzv mouku utáhnu to znamená ,že mouku na sýr pořádně přimáčknu. pak namočím do vajíčka ,strouhanky ,znovu pořádně utáhnu znovu do vajíčka a strouhanky zase pořádně utáhnu. smažím na větším množství rozpáleného oleje, aby plaval a hned po obalení

Zdroj: léta praxe

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek