Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.listopad 11:59

Platí to jen OBECNĚ, podobně jako že muži „jsou silnější, než ženy“ nebo že „jsou vyšší, než ženy“. Kdybys znal moji starší starší (když byla o DOST mladší, dnes je z ní „svíčková bába“ ;) :D), tak ta si mohla bez přehánění vytetovat na čelo slovo AGRESE!

Mnohokrát jsem byl svědkem toho, jak jedinou ranou pěstí „sestřelila“ velkého chlapa, v čemž ji pomáhalo jednak to, že veslovala za Slavoj Vyšehrad (měla fakticky sílu a švih!), druhak vati zastával názor, že navzdory konvencím by se holka měla v případě, že „padne kosa na kámen“ umět o sebe postarat, tudíž ji naučil „pár vychytávek“. Tož asi tak. :)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.listopad 17:12

Platí to jen OBECNĚ, podobně jako že muži „jsou silnější než ženy“ nebo že „jsou vyšší než ženy“. Kdybys znal moji starší starší (když byla o DOST mladší, dnes je z ní „svíčková bába“ ;) :D), tak ta si mohla bez přehánění vytetovat na čelo slovo AGRESE!

Mnohokrát jsem byl svědkem toho, jak jedinou ranou pěstí „sestřelila“ velkého chlapa, v čemž jí pomáhalo jednak to, že veslovala za Slavoj Vyšehrad (měla fakticky sílu a švih!), druhak vati zastával názor, že navzdory konvencím by se holka měla v případě, že „padne kosa na kámen“ umět o sebe postarat, tudíž ji naučil „pár vychytávek“. Tož asi tak. :)