Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.leden 13:57

Spíš to vidím na problém licence. Jestli máš platnou OEM licenci (tedy fakturu a COA štítek), je Hrůzosoft POVINNEN ti tvůj klíč akceptovat bezplatně. (rozhodnutí Evropského soudu)

Takže aby nepřišel zkrátka, po zadání klíče (i když to nepoděláš) ti to STEJNĚ hodí hlášku o neplatnosti, čímž tě nutí k alternativnímu způsobu aktivace telefonem, ovšem přes „barevné linky“ (tedy ZPOPLATNĚNÉ)! Takže se připrav na cca 10minutový telefonát s automatem (vyjde to cca na 200Kč), kdy tímto způsobem OEM licenci aktivuješ na jiném, než původním stroji.

Ovšem pokud máš krabicovou verzi (přenosnou), tak tam se to neprovozovalo, po zadání špatného kódu jsi měl možnost opravy, která byla akceptována. Jenže časy se mění a rejžovat se musí, možná je to už takto provozováno za všech okolností (typů licence) a pokud si vezmeš počty uživatelů Widlí a vynásobíš to poplatkerm za telefonát, tak už jde o nezanedbatelnou částku a vůbec bych se nedivil, kdyby se na tento způsob aktivace totálně přešlo. :(

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.leden 16:15

Spíš to vidím na problém licence. Jestli máš platnou OEM licenci (tedy fakturu a COA štítek), je Hrůzosoft POVINEN ti tvůj klíč akceptovat bezplatně. (rozhodnutí Evropského soudu)

Takže aby nepřišel zkrátka, po zadání klíče (i když to nepoděláš) ti to STEJNĚ hodí hlášku o neplatnosti, čímž tě nutí k alternativnímu způsobu aktivace telefonem, ovšem přes „barevné linky“ (tedy ZPOPLATNĚNÉ)! Takže se připrav na cca 10minutový telefonát s automatem (vyjde to cca na 200Kč), kdy tímto způsobem OEM licenci aktivuješ na jiném než původním stroji.

Ovšem pokud máš krabicovou verzi (přenosnou), tak tam se to neprovozovalo, po zadání špatného kódu jsi měl možnost opravy, která byla akceptována. Jenže časy se mění a rejžovat se musí, možná je to už takto provozováno za všech okolností (typů licence), a pokud si vezmeš počty uživatelů Widlí a vynásobíš to poplatkerm za telefonát, tak už jde o nezanedbatelnou částku a vůbec bych se nedivil, kdyby se na tento způsob aktivace totálně přešlo. :(