Avatar uživatele

Puding hustý.

No,chtěl bych poprosit oradu kuchařky.Moje maminka mi vždycky dělala puding, kterej byl hustej a bez kusů.Já si ted musím vařit sám, a at dělám co dělám, tak výsledek je pokaždý řídká břečka plná sražených hrud.Jak to mám vařit?Už jsem z toho na mrtvici.Poprosím o velice podrobný postup.Moc vám děkuji.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Podrobný postup je na obalu pudingu,a taky to chce míchat a míchat a použít dobrý puding.Jsem jednou použila už nevím jakou levnou značku,ale i když jsem dala dva sáčky na jeden díl mlíka,tak to bylo řídké,ale bez hrudek.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Celý pytlík pudingu je na půl litru mléka. Z toho půl litru si odlej tak půl hrníček a v něm důkladně pudingový prášek rozmíchej vidličkou nebo kvrdlačkou. Zbytek mléka dej vařit a teprve až bude vřít přilej rozmíchaný prášek a neustále míchaj, dokud nezhoustne.
Já když jsem puding sypala rovnou do studeného mléka, tak mi taky nikdy dostatečně nezhoustnul, ale takhle to funguje perfektně.


Avatar uživatele
Zlatý

Je to snadné. Finta je v tom, připravený puding důkladně rozmíchat, aby v něm nebyly žádné hrudky před nalitím do mléka. Potom při vlití do mléka vařit a míchat dostatečně dlouho, až celá hmota patřičně zhoustne a poté teprve vylévat.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 840
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 479
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.