Avatar uživatele
Pokročilý

LASAGNE - jak na ně

Ještě jsem tohle jídlo nikdy nedělala a tak brouzdám po netu a porovnávám recepty.Tak by mně zajímalo,jestli do lasagní bešamelovou omáčku a nebo ne.Někde je a někde není.Takové ty správné italské - jakpak se dělají?Děkuji za tip na oběd.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Záleží totiž na tom, zda máte čerstvé lasaně nebo lasaně, které se musí před použitím předvařit nebo třetí druh - mohou se použít přímo.

Pro začátečníky: V diskuzi jsou uvedeny i zkušenosti.

http://www.labuznik.cz/…
-----

Další z mnoha receptů na italské lasaně.

Kdysi jsem jedna u známé, teď občas podle receptu ořipravuji.

http://www.mimibazar.cz/…

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Poprvé jsem lasagně vařila tak,že jsem našla nejsnadnější recept.Uvařila jsem omáčku z ml.masa,protlaku,koření,do toho jsem dala ještě hrst mraženého hrášku,uvařila sýrový bešamel dle receptu a pak jen vrstvila do zapékací misky.Všem chutnalo.
Minulý týden jsem zapékala palačinky se špenátem,v receptu bešamel nebyl a tak jsem si ho tam dala a taky to bylo mňamózní,hlavně proto,že to byla změna.


Avatar uživatele
Pokročilý

Bez bešamelu to není ono... v Itálii se tam bešamel hódně často přidává :) a je to s ním lepší

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.