Avatar uživatele
Registrovaný

Kuřecí polévka

Jak odstranit zákal z kuřecího vyvaru

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Já bych to neřešila, pokud vám to až tak nevadí. Naopak je to důkaz, že je to pořádnej vývar. Já to teda miluju.


Avatar uživatele
Stříbrný

Jediné, co Vám mohu poradit, je během vaření odstraňovat pěnu, která se tvoří na hladině. Jde o nečistoty, které se tvoří především vaříte-li maso,kořenovou zeleninu nebo luštěniny. Tyto nečistoty nejsou nijak zásadní, zdraví nejspíš nijak neublíží, ale kazí vzhled a chuť pokrmu.

Na sbírání je nejlepší děravá naběračka, ale pokud ji nemáte, postačí Vám normální lžíce.


Avatar uživatele
Registrovaný

Zakalení polévky předejdete pomalým (táhlým) varem.
Jakýkoli vývar je doporučováno vařit mírným varem.
Napravit se to ještě dá rozšlehaným vejcem a přecezením polévky.

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Stříbrný

elektrikář

Na čištění vývaru se používaly rozšlehané bílky zavařilo se to do polévky a po sražení odcedilo

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.