Doplňuji:
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Upravil/a: Karel_Gott
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? chudst, tom004 před 4728 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Záleží na tom,k jakému dalšímu zpracování.Jestli má být kvalitní vývar,potom se vloží do studené vody a pomalu se vaří do změknutí, cca 1,5–2 hodiny.Maso je pak vhodné,třeba do salátů,omáček ap. Jestli má maso zůstat měkké a šťavnaté,pro ostatní úpravu,potom se vloží do vařící vody (maso se tzv. „nevyvaří“),a vaří cca 1 hodinu.Záleží i na velikosti a „stáří“ kuřete.
6Kdo udělil odpovědi palec? Elk, elektrikář, Kerberus, hanulka11, Lenjička, Karel_Gott
před 4728 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V papiňáku 20 minut
Doplňuji:
Normálně ve vodě do změknutí.
Upravil/a: dědapetr
0 Nominace Nahlásit |
Budete-li vařit celé kuře, určitě hodinu, možná trochu víc. Kuřecí díly – hodina stačí. Poznáte to podle toho, že maso jde snadno od kosti.
5Kdo udělil odpovědi palec? Elk, elektrikář, hanulka11, tom004, Karel_Gott
před 4728 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vařit tak dlouho dokud do něj nejde zapíchnout vidlička, nebo vyndat stehení kosti.
0
před 4728 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Příspěvek smazán administrátorem.
Drap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 582 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |