Podle mně byla volba Kačera Donalda sázka do loterie. Pro něj nehovoří nic, proti němu všechno: absolutní nezkušený diletant v politice, vyjadřuje se hrubě jako farmář. O jeho přirozené inteligenci dost pochybuju. Takto by se prezident chovat neměl. No uvidíme, co světu přinese, nebo odnese. Vše ukáže čas.
0 Nominace Nahlásit |
Můžeš se radovat, můžeš se i bát. Podle mne, neni třeba se bát Trumpa, spíše bycj měl strach z celkové politiky USA, Co s tím nový prezident udělá zatím ještě nikdo netuší. Můžeme jen doufat, že nás překvapí pokud možno příjemně. A to že je prezidentem už víme přece měsíc.
0 Nominace Nahlásit |
c je správně 🙂
„Politiku“ USA již léta netvoří prezident, ať říká/slibuje, co
chce.....
0 Nominace Nahlásit |
No, na tom projevu je vidět, že si ho psal sám :D ale myslím si, že je to vcelku inteligentní člověk. Je vůdčí typ a když už se do něčeho pustí, dá si záležet aby to udělal dobře. Nepochybuji, že rusové mají na jeho vítězství podíl, ale nemyslím že by byl rozhodující – co se volitelů týče, vyhrál drtivě.
0 Nominace Nahlásit |
Může nám být ukradený. Nerozhoduje totiž o ničem a vždy říká jen to co je mu nadiktováno o řády bohatší stínovou vládou – to jen tak vypadá že si dělá co chce (divadýlko pro plebs). Jinak by se prezidentem nikdy nestal. Nebuďme naivní.
0
před 3024 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bože Kepler, ještě tak, aby se tady k tomu vyjádřil „vymazlený“ djudju a třeba dysmas a já už fakt idu odevzdat lžicu, bo to nema cenu..
Kepler: „…absolutní nezkušený diletant v politice, vyjadřuje se hrubě jako farmář. O jeho přirozené inteligenci dost pochybuju.“ Nechceš to vzít místo něj? „…volby vyhrál za pomoci Ruska. Putin jako stará struktura bolševiků je fikanej…“ Člověče, z tebe ta nenávist prýští všemi otvory. Na to, kolik ti je, už bys mohl mít trochu rozum. A teď do mě 🙂
No co, jsou to jen moje názory a jsou založeny na pravdě. Nebo chceš zpochybňovat, že Putin byl agentem KGB ? A najednou je to demokrat, to snad nemyslíš vážně? A že Trump je diletant a sprosťák, to taky zpochybňuješ? Vždyť to po jeho inauguračním projevu píšou všechny významné listy. Člověče, otevři oči!
Nejtrapnější je, že volby vyhrál za pomoci Ruska. Putin jako stará struktura bolševiků je fikanej…