Proč ve výrobě zalepují konec role WC papíru,který je celý zabalený v obalu,takže rozmotat se nemůže?(je to zbytečné a jde to hrozně blbě načít)Asi to není moc inteligentní otázka,ale napadá mi už plno let při oddloubávní konce.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Tombik, dagry před 6021 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Asi kvůli tomu, aby se papír uvnitř nerozdělal a „nevytahal“ se. To je jediné, co mě napadá.
| 0 Nominace Nahlásit |
je to určitě kvůli tomu,aby se vlastní ROLE,nerozmotala,než dojde k zalepení vlastního obalu,mimochodem mne to taky vždy vytočí, když novou roli papíru načínám.
| 0 Nominace Nahlásit |
Mě to nevytáčí, vsunu prsík pod vrchní vrstvu toal., odtrhnu jednu vrstvu i s obalem a hotovo 🙂.
| 0 Nominace Nahlásit |
Vidím, že toto neřeším jenom já. Taky mě to rozčiluje. Ale asi s tím nic nenaděláme. A noviny si proto teda kupovat nebudu. Škoda mého zadku na takový sajrajt.
| 0 Nominace Nahlásit |
Asi aby se role nerozmotala…:-) Ale pravda, taky mě to už kolikrát na záchodě napadlo, proč je to tak blbě zalepené!!! 🙂 Kór, když člověk spěchá…:-D
| 0 Nominace Nahlásit |
Tak tak,jak píšou kolegové, ale jestli vám to dělá problémy, tak to vidím na noviny
| 0 Nominace Nahlásit |
Je to z důvodů výroby papír se vyrábí a natáčí na širokou rouru která se na jednotlivé kotouče řeže pokud by to nebylo pevně zalepené rozmotalo by se to už ve výrobě