_136

Které město v ČR je podle vás nejlepší k bydlení?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Odpovědi.cz před 1614 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Kepler

Dycky Valmez!

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Rokio

Podle mě Hradec králové. Má vysokou životní úroveň.

0 Nominace Nahlásit

seraphico

V Českých Budějovicích by chtěl žít každý 😄.
Ne, teď vážně. Na tohle ti nikdo nemůže svědomitě odpovědět, protože k výběru nejlepšího města potřebuješ porovnávat. A aby porovnání bylo fér, tak musíš bydlet ve všech městech 😃. Ale pěkně se mi bydlelo v Nymburce.

0 Nominace Nahlásit

marci1

Třeba Olomouc, Ostrava, České Budějovice … 🙂

0 Nominace Nahlásit

JežíšKristus

Města ve Středočeském kraji. Není tu prach a špína jako v Praze, je tu práce a vyšší mzdy, příroda. Když člověk opustí Prahu a Střední Čechy, a vydá se někam do zbytku republiky, tak si přijde jak na Ukrajině.

Brno je taky dobrý ale, mají fajn přehradu ((:

Pokud chcete tvrdá data, tak doporučuji studii od společnosti Deloitte, https://www.ob­cevdatech.cz/
V zásadě potvrzují má slova, z 200 posuzovaných obcí je v TOP 5 4× Praha a Střední Čechy.

0 Nominace Nahlásit

Kelt

Ale musiš určit faktory,podle kterého to chceš posuzovat? Příroda, dopravní dostupnost, dobrá práce, jak daleko do práce, do města, za zábavou, do přírody. A co za to. A další je teorie a pak skutečnost.

0 Nominace Nahlásit

Reezo

To se nedá jednoznačně říci, protože každé město má své výhody a nevýhody. Záleží také na tom jaké bydlení si můžete v daném městě dovolit.
Například v Praze můžete vlastnit dům v lukrativní oblasti s krásným výhledem na město a přitom budete dost daleko od ruchu a hluku.
Jen to chce mít dost tučné bankovní konto.

0 Nominace Nahlásit

picusek

Dost záleží jaké máš priority, zvyky… odkud pocházíš. Jaká lidská nátura je ti bližší. Pokud je člověk zatížený na venkov a přírodu, je mu jedno hi-tech město s vysokými platy. Pokud je člověk zatížený na lidi, město, ruch.. zase musí být komunikativní, dělat si přátele a mít kolem sebe rodinu. Člověk se může cítit prázdný a osamělý i v tom nejkrásnějším a nejlepším městě na světě – na to je potřeba pamatovat.

0 Nominace Nahlásit

Postmaster

Praha ulice Jílovská

0 Nominace Nahlásit

elkon

Každý názor bude subjektivní, takže nemá cenu jmenovat.

0 Nominace Nahlásit

paul1

Podle mne Prostějov, Olomouc – je tam hezky a také mám dobré vzpomínky na mládí.

0 Nominace Nahlásit

Bělousek

Pardubice 🙂 Velké město a blízko do Prahy.

0 Nominace Nahlásit

tom4

Praha, pokud nemusíte řešit bydlení. Ideálně někde poblíž přírody a rozhodně né sídliště typu Černý most, Řepy.

0 Nominace Nahlásit

Adam777

Jednoznačně Brno.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
mates77

JežíšKristus:
Takovej Kolín byl ještě před asi 20 lety nejsmradlavější město v ČR. Ten smrad i rozváželi vlaky po republice! Bylo to z drožďárny a smrdělo jak šťavnatej prd po snězení vajíček s cibulí.
Jábyl několik měsíců v Ústí n. Labem a paráda! Už v podstatě žádný chemičky, tak že vzduch naprosto OK. Hlavně ale: Z kteréhokoliv sídliště do 10 minut pěšky jsi v lese, nebo na skále s krásným výhledem na hory a řeku. Tohle nenabídne ani 1 město v ČR!!! Sídliště jsou na kopcích. Paráda! Ústí jsem si doslova zamiloval hned 1. den. Nemít vazby jinde, ve SČ, hned bych tam rovnou zůstal.

PANÁD

Nu odpověď je jasná – V TOM SVÉM KDE JSEM DOMA!

před 1243 dny Odpovědět Nahlásit
Rilika25
Příspěvek smazán administrátorem.
před 1581 dny Odpovědět
hjghj hvjf
Příspěvek smazán administrátorem.
před 1608 dny Odpovědět
Nový příspěvek