Oskar WIlde pronesl větu: „Odolám všemu, jen ne pokušení.“ Má
pravdu?
Doplňuji:
Jak jste na to Vy? Ženy, podlehnete pokušení věc koupit, když se Vám
zalíbí? Já občas ano.
Jsou muži nastaveni stejně?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 9Pro koho je otázka zajímavá? jan, kropitko, Jahoda, anonym, vagra, rynek878, anonym, zjentek, gagaga před 5881 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pro mě po ránu,moc složitá otázka,tak dlouho jsem přemýšlela co napsat,až to dudu napsal za mě. Děkuji,už si s tím nemusím lámat hlavu.
| 0 Nominace Nahlásit |
Podlehnout pokušení se asi neubrání nikdo z nás, občas mu dokonce podlehneme docela rádi. Domnívám se, že muži se do různých dobrodružství vrhají více po hlavě, ale ženy svoje „úlety“ prožívají intenzivněji a více do hloubky. Výsledek však bývá většinou stejný a obě skupiny jsou nakonec rády, když opět zafunguje zdravý rozum. A já vlastně nevím, jestli mám pravdu…
| 0 Nominace Nahlásit |
Ano má pravdu že muži reagují jinak než ženy i v jednom průzkumu který jsem četla to bylo taky napsáno.Pokud se mě nějaká věc opravdu zalíbí tak si to koupím.
| 0 Nominace Nahlásit |
Vždy když jedu do Plzně (tak jednou za 4měsíce). Tak neodolám pokušení , vyberu 200kč v bankomatu a vše to utratím za hamburgry v Mc Donaldu. – Mám u toho boule za ušima a nevnímam nic kromě jídla . Ještě že je ten Mc Donald od mého bydliště tak daleko…
| 0 Nominace Nahlásit |
Take bojuji s pokusenim,vetsinou to dopadne tak,ze pokuseni vyhraje at je to vec ke koupeni,nebo myslenka na vyrknuti ci cesta na vylet.U meho syna ci muze to funguje stejne.
| 0 Nominace Nahlásit |
Pokušení se neubrání nikdo a v jakémkoliv věku. V současné době
bojuji s pokušením zakoupit si nový foťák. Pokušení je veliké a cena
také, ale asi vyhraje to pokušení.
Jenom co si to dušička v mé hlavě nějak zdůvodní.
V tomto se nijak neliším od alkoholiků nebo kuřáků. Ti si ten důvod pro
napití nebo zapálení zaručeně vždy najdou a zdůvodní.
| 0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek| annas | 5913 | |
| Drap | 4802 | |
| led | 3066 | |
| Kepler | 2837 | |
| marci1 | 2259 | |
| zjentek | 1807 | |
| elkon | 1724 | |
| aliendrone | 1487 | |
| da ny | 1486 | |
| ivzez | 1445 |