Jestli ano, tak na jaké webové adrese? Byli jste spokojeni? Za kolik?
Doplňuji:
Někde chtějí osobní poměření, ale většinou mají psané, že pošlou
instrukce na mail po nákupu.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, annas, Jahoda před 5852 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nechcete si to ještě rozmyslet a půjčit si je,nebo si koupit nějaké zlevněné. Ušití šatů,není levná záležitost…
| 0 Nominace Nahlásit |
já ne ale kamarádka ano
objednáte si je,pošlou vám instrukce na měření a kolikrát se to ještě
telefonicky domlouvá
nakonec když jí přišli tak si je stejnak musela nechat přešít
já to udělala trochu jinak-našla jsem si šaty,zašla za švadlenkou,která mi řekla kolik by to u ní stálo(byla to stejná cena),vyladili se nějaké detaily ohledně postavy,pak se jen sežene látka,ozdoby atd…máte několik zkoušek plus nakonec skvělý pocit že vám ty šaty sednou,jsou podle vašich představ a je to váš originál
navíc fotky šatů na netu jsou ze saténu ale ve skutečnosti vám většinou pošlou taft,který je mnohem méně kvalitní :)
|
0
před 5852 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
a nebylo by třeba i špatné se vdát internetově
ale děti přes internet nechci
|
0
před 5852 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
O tom, že by si je někdo dělal na míru, tak to nevím. Ale vím o tom, že spousta holek kupují různé svatební šaty pro plnoštíhlé a jiné další střihy na svatbu a pak si je nechávají u krejčové upravit, aby jim seděly tip top. Dokonce jsem slyšel i tom, že takhle objednávají z Číny za pár korun. :)
Možná by pro Vás bylo nejlepší navštívit Studio Chic v Praze Žitné ul. Mají tam obrovský výběr šatů a pokud si nevyberete ušijou Vám tam šaty dle Vaší představy. www.studiochic.cz