Dobrý den,
jsem ve 28. tt a do bazénu jsme před početím chodili s manželem vcelku často.
Vím, že se všude uvádí prospěšnost plavání těhotných, ale na druhou stranu jsem četla, že se doporučuje chodit do bazénu, který je určen i pro plavání kojenců - asi je hlídaný kvůli možným infekcím atd.. Máme možnost chodit do bazénu, kam chodí i hosté z lázní, celkem je dost navštěvovaný... Jaký je váš názor?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? iva29, Jahoda před 4317 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Dobrý den,
myslím, že velmi záleží na tom, jak moc jste náchylná na různé bazénové infekce, myslím i v době před těhotenstvím. Pokud veřejné bazény zvládáte dobře, tak bych chodila plavat i v době gravidity. Pokud jste typ, co mívá problémy normálně, tak v těhotentsví by mě do žádné vody nikdo nedostal.
Já osobně jsem chodila na předporodní plavání - to byl bazén určený pro děti a těhulky, takže teoreticky se nebylo čeho bát. Bylo to moc fajn, krom toho, že jsem se skvěle cítila, jsem se tam naučila i správnému dýchání, které jsem pak při porodu (aspoň myslím :-) ) využila. Navštěvovala jsem i veřejný bazén a taktéž se vše událo zcela bez problémů, nutno ale říct, že já jsem právě ten typ, který na infekce náchylný není. Samozřejmostí bylo, že jsem vypouštěla saunu a páru.
Existují i speciální tampony určené pro těhulky na plavání - právě k zabránění infekcí - najdete je mj. i na této adrese
http://lekarnaexpres.cz/…
A ještě k těm tamponům jedna malá babská rada - PRÝ stačí i obyčejné namočené do oleje...
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1406 | |
marci1 | 1012 | |
quentos | 725 | |
ivzez | 715 | |
annas | 701 | |
iceT | 665 | |
zjentek | 540 | |
hanulka11 | 535 | |
led | 531 | |