Mám, dokonce několik. Je to podobné, ale neni to stejné. sou to dva rozdílné způsoby přípravy jídla.
4Kdo udělil odpovědi palec? Emefej, Mc Merkurion, jirka F, Muso
před 1793 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jeden už mám, a druhý, který jsem vyhrál je už na cestě. Bez grilu to není ono.
0 Nominace Nahlásit |
Tak my se létem přímo “progrilujeme”, tudíž u nás naprostá nutnost! Nejraději mám klasický na dřevo. Ta vůně je nezaměnitelná. Maso, slanina, klobásky, hermelín, tvarůžky, ryby… K tomu saláty, dresinky, … Už se mně zas sbíhají sliny 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Máme, dokonce některé vlastní výroby. Jeden má i velmi zdravý provoz, protože oheň je z boku, takže nehrozí kontaminace masa spáleným tukem, tak jako u běžných grilů, kdy mastnota kape do ohně a spálená se vrací zpět nahoru do masa. Podle odborníků jsou v tom rakovinotvorné prvky.
0
před 1793 dny
|
0 Nominace Nahlásit |