Avatar uživatele
Pokročilý

Kyselina askorbová - co je to za konzervant?

Měla jsem dojem, že kyselina askorbová vůči lidskému tělu není zrovna nejšetrnější konzervant. Přesto jej uvádějí ve složení v potravině pro dítě od ukončeného 4. měsíce. Co si o tom myslíte?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Od kdy je vitamín C škodlivý ?

http://www.odpovedi.cz/…

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Pokročilý

Marunka2

Děkuji za odpovědi k otázce. Nevěděla jsem, že jde o vitamín, natož tak vitamín C. Před nějakým časem bylo "in" sledovat tzv. éčka v potravinách a táta tehdy někde zjistil, že kys. askorbová je nějaký šmejd. Já se o to moc nestarala, ale od té doby jsem žila v představě, že nejde o nic dobrého. Prostě další aditivum pro konzervaci. Prostě jsem si myslela, že hořčice bez této složky nebude hořčicí. No a teď jsem se šla schválně podívat, co je všechno v hořčici a v té, co máme doma, žádná kys. askorbová není :-).
Díky za reakce

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Rodina a vztahy

Zlatý Drap 1126
Zlatý marci1 873
Zlatý quentos 652
Zlatý iceT 625
Zlatý hanulka11 536
Zlatý annas 502
Zlatý panenka 488
Zlatý ivzez 464
Zlatý led 446
Zlatý zjentek 421

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.