Avatar uživatele
anonym

Kuřecí polévka

Jak odstranit zákal z kuřecího vyvaru

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4009 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
anetadela1

Já bych to neřešila, pokud vám to až tak nevadí. Naopak je to důkaz, že je to pořádnej vývar. Já to teda miluju.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nuk nuk

Jediné, co Vám mohu poradit, je během vaření odstraňovat pěnu, která se tvoří na hladině. Jde o nečistoty, které se tvoří především vaříte-li maso,kořenovou zeleninu nebo luštěniny. Tyto nečistoty nejsou nijak zásadní, zdraví nejspíš nijak neublíží, ale kazí vzhled a chuť pokrmu.

Na sbírání je nejlepší děravá naběračka, ale pokud ji nemáte, postačí Vám normální lžíce.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
EvaGlgan

Zakalení polévky předejdete pomalým (táhlým) varem.
Jakýkoli vývar je doporučováno vařit mírným varem.
Napravit se to ještě dá rozšlehaným vejcem a přecezením polévky.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Avatar uživatele
elektrikář

Na čištění vývaru se používaly rozšlehané bílky zavařilo se to do polévky a po sražení odcedilo

před 3762 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření