NOVÉ
To bude asi záležet na financích, i když i nové jde koupit bez financí.
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
NOVÉ
Pro začátečníka určitě z bazaru, taktéž bych poradil nepříteli. Pro sebe bych si bez váhání koupil nové.
0
před 2855 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já se snažím vybrat ojeté auto už nějakou dobu a musím říct, že zatím jsem tedy štěstí neměla. Můžete mi někdo prosím poradit, kde sehnat auto za rozumnou cenu a hlavně tedy i v dobrém stavu prosím?
Auto za rozumnou cenu bych řekl, že už se mi v obou případech podařilo pořídit v autobazaru https://www.aaaauto.cz/ Líbí se mi, že tam mají prověřená auta za slušné ceny. Auta prověřená přímo přes cebii, takže člověk má jistotu v tom co vlastně kupuje. Přímo v autobazaru jsem navíc vyřídil i financování auta a pojištění, abych mohl rovnou odjet. Na jednom místě tam najdete na place opravdu velký výběr všech typů aut.
Koupit fungl nové auto je naprostý nesmysl. Cena přehnaně vysoká a jakmile auto koupíš, tak rázem ztratí na ceně, takže až ho budeš chtít prodat, tak jenom proděláš. Já kupuju auta jedině z bazaru . Vím, jak se ceny pohybují, posoudím stav a koupím jen takové, které se mi vyplatí, abych na něm později neprodělal.