e1232851@trb

Koupit auto z bazaru, nebo nové?

Hlasujte v anketě
Zajímavá 0 před 2855 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
Ušel ventil

NOVÉ

To bude asi záležet na financích, i když i nové jde koupit bez financí.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Arne1

BAZAR

0 Nominace Nahlásit

hapiky

NOVÉ

Pro začátečníka určitě z bazaru, taktéž bych poradil nepříteli. Pro sebe bych si bez váhání koupil nové.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Petrovskalui

Já se snažím vybrat ojeté auto už nějakou dobu a musím říct, že zatím jsem tedy štěstí neměla. Můžete mi někdo prosím poradit, kde sehnat auto za rozumnou cenu a hlavně tedy i v dobrém stavu prosím?

Filipo

Auto za rozumnou cenu bych řekl, že už se mi v obou případech podařilo pořídit v autobazaru https://www.a­aaauto.cz/ Líbí se mi, že tam mají prověřená auta za slušné ceny. Auta prověřená přímo přes cebii, takže člověk má jistotu v tom co vlastně kupuje. Přímo v autobazaru jsem navíc vyřídil i financování auta a pojištění, abych mohl rovnou odjet. Na jednom místě tam najdete na place opravdu velký výběr všech typů aut.

Jakub Tlapal

Koupit fungl nové auto je naprostý nesmysl. Cena přehnaně vysoká a jakmile auto koupíš, tak rázem ztratí na ceně, takže až ho budeš chtít prodat, tak jenom proděláš. Já kupuju auta jedině z bazaru . Vím, jak se ceny pohybují, posoudím stav a koupím jen takové, které se mi vyplatí, abych na něm později neprodělal.

Nový příspěvek