kytku? já ji nadostala už dlouho a není to spravedlivý jsem hooodny
tvoreček,
Doplňuji:
dárečky dostávám často,ale obyčejnou kytičku né,asi budu muset toho
svého popoštouchnout
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? annas, Miroslavst, Jahoda, anonym, aramah, iceT před 5852 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Kytku jsem dostala před měsícem od manžela ke svátku i s dárečkem.Jinak kytky dostávám od rodičů manžela vždy na narozeniny a i na den Matek.
| 0 Nominace Nahlásit |
Miroslavst – to je romantika ! :D
To budete muset za manželem, nebo synem pro kytku, nenápadně připomenou svátek, výročí apod. jako je to u nás :) – kupuji růže a pak je sušíme abychom je měli věčně, ale nejsou tak užitečné jako sazenice.
| 0 Nominace Nahlásit |
Docela často, když manžel přijede ze služebky,dokonce doveze i dárek a to já můžu.
| 0 Nominace Nahlásit |
Já jsem též dostala před měsícem k svátku. Jinak mi muž koupí každý víkend s nějakou drobnůstkou, když přijede z práce 🙂
| 0 Nominace Nahlásit |
Tak já jsem dostala kytku naposled před 3 týdny, kdy jsem si ji sama koupila, protože jsem se sekla s nákupem o týden dřív (měla být původně pro kamarádku). Tak jsem si ji nechala a tešila jsem se z ní 14 dnů.
| 0 Nominace Nahlásit |
Škoda kytky. Zvadne. To raději koupím sazenice (cibulky) nebo semínka a
dáme na zahrádku. Tam rostou a vydrží hodně dlouho a ještě dělají
okrasu.
Z vázy je můžeš za několik dní vyhodit.
| 0 Nominace Nahlásit |
Kytky dostanu k svátku a k narozeninám od matky mého přítele-a ona ode mne.Od přítele ne,prý by to vypadalo,že si něco žehlí:DD.Od něj dostávám bonboniéry, víno a tak:-)Ale za rekonstrukci bytového jádra,kterou jsem vzala celou od A do Z na svá bedra,jsem dostala vstupenku na Rogera Waterse.To mě potěšilo hodně:-).
|
0
před 5850 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek| annas | 5913 | |
| Drap | 4815 | |
| led | 3067 | |
| Kepler | 2837 | |
| marci1 | 2260 | |
| zjentek | 1819 | |