Avatar uživatele
Registrovaný

Jaké uplatnění najde tento nástroj z kuchyně? K čemu to bylo?

http://www.nadapenny.com/…

Co se s tím dá robit?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Ano, šla s tím hrubě propasírovat zeleni na i brambory. Původně však toto sloužilo k vylisování škvarků, když se škvířilo sádlo. Podle toho, jak moc se vymačkalo, tak byly škvarky suché nebo tučné

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

Třeba vtom pomačkat brambory(vařený)... le první bych ho vydrhla:DD Třeba kdybych dělala bramborový knedlík


Avatar uživatele
Zlatý

Používal se na mačkání vařených brambor.


Avatar uživatele
Zlatý

Jéééé to znám. Mamka v tom drtila ovoce na šťávu a marmeládu. A ta rybízová byla mňam výborná.


Avatar uživatele
Bronzový

ruční lis
vařené brambory rozmačkáš na bramborové těsto např. na bramborové placky

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Volný čas a hobby

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Volný čas a hobby

Zlatý Drap 1030
Zlatý annas 949
Zlatý quentos 889
Zlatý mosoj 565
Zlatý hanulka11 556
Zlatý led 513
Zlatý marci1 509
Zlatý gecco 433
Zlatý iceT 387
Zlatý panenka 367

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.