Avatar uživatele
tvaruzekcz

Jak se bude "ochucovat" český tuzemák až skoční našim výrobcům v roce 2023 5-leté přechodné období?

Kamarádova firma se o to pokoušela několikrát, ale nikdy se se při vývoji nedostali ani vzdáleně ke stejné chuti. Pracují na tom například tři roky ve spolupráci s Vysokou školou chemicko-technologickou a měli na to poměrně mnoho odborníků, ale nedošli ani náznakem k identické chuti, která je dána právě rumovým éterem s problémovým furanem. Na ni je, ale český konzument zvyklý... Uhájíme svůj "národní nápoj", jehož výroba se traduje od 19. století, nebo budeme muset pít lihoviny, které nám Fiala s Bartošem "doporučí" pít?

Zajímavá 0 před 357 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Pepa25

U "národního nápoje" se v 19. století logicky nevědělo, že ochucující furan je rakovinotvorný. Politici s tím nemají nic společného

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření