Pokud si nepřeji aby se na můj profil díval určitý uživatel,kterého nemám v přátelích,a chci ho zablokovat,znamená to že nemůže můj profil a fotografie v něm prohlížet?Nebo jak to vlastně funguje.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? panenka před 5888 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Najeďte si na profil daného uživatele a někde po levé straně bude napsáno modrým písmem „Zablokovat uživatele“, nebo něco podobného. Tak na to klikněte. Uživatel by se neměl na Váš profil dostat, nemůže Vám poslat zprávu apod.
| 0 Nominace Nahlásit |
No pokud uživatele zablokuješ, neuvidí ani tvůj profil. Nebudeš pro toho dotyčného uživatele na facebooku vůbec existovat. Tvé jméno pro toho uživatele nebude nalezeno 😉
| 0 Nominace Nahlásit |
| Drap | 1509 | |
| annas | 1221 | |
| quentos | 987 | |
| led | 680 | |
| marci1 | 650 | |
| Kepler | 614 | |
| mosoj | 607 | |
| hanulka11 | 556 | |
| gecco | 432 | |
| iceT | 432 |
| Hobby |
| Hry |
| Online hry |
| Hádanky a hlavolamy |
| Ostatní volný čas a hobby |