Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.březen 11:58

Kupujete a jíte smažené křupavé bramborové spirálky?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

Já jsem, doteď, ani nevěděl, že něco takového existuje. Existuje: https://www.to­precepty.cz/clan­ky/4582-smazili-jsme-krupave-bramborove-spiralky-jako-ze-stanku-ty-nase-jsou-desetkrat-levnejsi-a-na-vyrobu-staci-jen-spejle-a-nuz/.

Existuje na to i Maschine, profi, gastro, si můžete koupit (za cenu rodinného vozu) a smažit pro celou vesnici! 😎😅

Ne, vážně: opravdu jsem až dosud netušil, že se něco takového vyrábí a prodává. Nepřekvapuje mne to, to v žádném případě, protože já si stojím za tím, že kdyby na Hrad kandidoval smaženej sejra a Schnitzel, tak to bude ostrý boj na doraz, do kterého se nějaký Kuní Gesicht, nebo Petr Pavel, či Josef Jan, nebo nějaký jiný bazmeg, ani nedostane! A kdyby se k tomu souboji přidala ještě „pizza“ – tlustá tak 3/4", s olomouckými syrečky, eidamem, vysočinou, tatarkou a ketchupem, tak to by byl, opravdu, souboj na ostří nože! 😅😅😅

Nenapadlo by mne to vyrábět (ale nikomu to neberu, proboha!), protože v tom nevidím žádný sensus: pommes frites jsou pommes frites, smaží se to nadvakrát, v oleji, ideálně s oříškem, dvěma, sádla. Chips jsou tlustší a smaží se v loji, no a nebo v oleji s oříškem, dvěma, loje. Taky nadvakrát, ideálně. Bramborové lupínky, brambůrky, se smaží v oleji, taky s trochou sádla, ideálně, u nich je nejtěžší je správně nakrájet, nic moc víc na tom není.

Proč vyrábět další produkt? Ty spirálky, podle těch obrázků, budou chuťově velice blízko brambůrkům. Já na to, obecně, moc nejsem, ani na pommes frites, ani na chips, ani na brambůrky. Za padesátikorunu mám u Vieta dvě plné misky rýže, například. Abych je dával někomu za 100 g brambůrek na přepáleném tuku? Ani náhodou! 🤦‍♀️😅

Nebo se mýlím? Jak to chutná? S čím to obvykle jíte?

A znali jste to? Jsem opravdu jediný, kdo to neznal? Budete si to teďka připravovat doma?

https://www.cti­doma.cz/zpravo­dajstvi/2016-10-13-domaci-bramborove-spiralky-si-zamilujete-zkuste-recept-26910
https://nabid­ky.edb.cz/Nabid­ka-15886-Bramborove-spiralky-kompletni-program-na-pripravu-spiralku

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.březen 19:26

Kupujete a jíte smažené křupavé bramborové spirálky?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

Já jsem, doteď, ani nevěděl, že něco takového existuje. Existuje: https://www.to­precepty.cz/clan­ky/4582-smazili-jsme-krupave-bramborove-spiralky-jako-ze-stanku-ty-nase-jsou-desetkrat-levnejsi-a-na-vyrobu-staci-jen-spejle-a-nuz/.

Existuje na to i Maschine, profi, gastro, si můžete koupit (za cenu rodinného vozu) a smažit pro celou vesnici! 😎😅

Ne, vážně: opravdu jsem až dosud netušil, že se něco takového vyrábí a prodává. Nepřekvapuje mne to, to v žádném případě, protože já si stojím za tím, že kdyby na Hrad kandidoval smaženej sejra a Schnitzel, tak to bude ostrý boj na doraz, do kterého se nějaký Kuní Gesicht, nebo Petr Pavel, či Josef Jan, nebo nějaký jiný bazmeg, ani nedostane! A kdyby se k tomu souboji přidala ještě „pizza“ – tlustá tak 3/4", s olomouckými syrečky, eidamem, vysočinou, tatarkou a ketchupem, tak to by byl, opravdu, souboj na ostří nože! 😅😅😅

Nenapadlo by mne to vyrábět (ale nikomu to neberu, proboha!), protože v tom nevidím žádný sensus: pommes frites jsou pommes frites, smaží se to nadvakrát, v oleji, ideálně s oříškem, dvěma, sádla. Chips jsou tlustší a smaží se v loji, no a nebo v oleji s oříškem, dvěma, loje. Taky nadvakrát, ideálně. Bramborové lupínky, brambůrky, se smaží v oleji, taky s trochou sádla, ideálně, u nich je nejtěžší je správně nakrájet, nic moc víc na tom není.

Proč vyrábět další produkt? Ty spirálky, podle těch obrázků, budou chuťově velice blízko brambůrkům. Já na to, obecně, moc nejsem, ani na pommes frites, ani na chips, ani na brambůrky. Za padesátikorunu mám u Vieta dvě plné misky rýže, například. Abych je dával někomu za 100 g brambůrek na přepáleném tuku? Ani náhodou! 🤦‍♀️😅

Nebo se mýlím? Jak to chutná? S čím to obvykle jíte?

A znali jste to? Jsem opravdu jediný, kdo to neznal? Budete si to teďka připravovat doma?

https://www.cti­doma.cz/zpravo­dajstvi/2016-10-13-domaci-bramborove-spiralky-si-zamilujete-zkuste-recept-26910
https://nabid­ky.edb.cz/Nabid­ka-15886-Bramborove-spiralky-kompletni-program-na-pripravu-spiralku

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 21.březen 14:55

Kupujete a jíte smažené křupavé bramborové spirálky?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

Já jsem doteď ani nevěděl, že něco takového existuje. Existuje: https://www.to­precepty.cz/clan­ky/4582-smazili-jsme-krupave-bramborove-spiralky-jako-ze-stanku-ty-nase-jsou-desetkrat-levnejsi-a-na-vyrobu-staci-jen-spejle-a-nuz/.

Existuje na to i Maschine, profi, gastro, si můžete koupit (za cenu rodinného vozu) a smažit pro celou vesnici! 😎😅

Ne, vážně: opravdu jsem až dosud netušil, že se něco takového vyrábí a prodává. Nepřekvapuje mne to, to v žádném případě, protože já si stojím za tím, že kdyby na Hrad kandidoval smaženej sejra a Schnitzel, tak to bude ostrý boj na doraz, do kterého se nějaký Kuní Gesicht nebo Petr Pavel či Josef Jan nebo nějaký jiný bazmeg ani nedostane! A kdyby se k tomu souboji přidala ještě „pizza“ – tlustá tak 3/4", s olomouckými syrečky, eidamem, vysočinou, tatarkou a ketchupem, tak to by byl opravdu souboj na ostří nože! 😅😅😅

Nenapadlo by mne to vyrábět (ale nikomu to neberu, proboha!), protože v tom nevidím žádný sensus: pommes frites jsou pommes frites, smaží se to nadvakrát, v oleji, ideálně s oříškem dvěma sádla. Chips jsou tlustší a smaží se v loji, no anebo v oleji s oříškem dvěma loje. Taky nadvakrát, ideálně. Bramborové lupínky, brambůrky, se smaží v oleji, taky s trochou sádla, ideálně, u nich je nejtěžší je správně nakrájet, nic moc víc na tom není.

Proč vyrábět další produkt? Ty spirálky podle těch obrázků budou chuťově velice blízko brambůrkům. Já na to obecně moc nejsem, ani na pommes frites, ani na chips, ani na brambůrky. Za padesátikorunu mám u Vieta dvě plné misky rýže, například. Abych je dával někomu za 100 g brambůrek na přepáleném tuku? Ani náhodou! 🤦‍♀️😅

Nebo se mýlím? Jak to chutná? S čím to obvykle jíte?

A znali jste to? Jsem opravdu jediný, kdo to neznal? Budete si to teďka připravovat doma?

https://www.cti­doma.cz/zpravo­dajstvi/2016-10-13-domaci-bramborove-spiralky-si-zamilujete-zkuste-recept-26910
https://nabid­ky.edb.cz/Nabid­ka-15886-Bramborove-spiralky-kompletni-program-na-pripravu-spiralku