Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.leden 9:18

Tlak v hlavě

Zdraví – Nemoci

Zdravím, už asi 3 dny mám tlak v hlavě když se pro něco sehnu. Dělám náročnou práci takže je to opravdu nepříjemné. Jednou jsem se tak ohnul že mi málem praskla hlava, zvedal jsem těžkou věc :( Může mi to vytvořit na mozku aneurysma (cévní výduť)? Mám strach že se mi kvůli tomu vytvoří.. A když praskne tak se spustí krvácení do mozku kvůli té prasknuté výduťi a často to končí smrtí. Má někdo taky takové tlaky? Asi je to kvůli vysokému tlaku ale kávu jsem před měsícem vysadil tak mi to připadá divné.. Díky za rady.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.leden 9:20

Tlak v hlavě

Zdraví – Nemoci

Zdravím, už asi 3 dny mám tlak v hlavě když se pro něco sehnu (před 12 dny jsem tady psal že jsem ucítil tlak při sehnutí, takže už tou dobou se tento problém objevil, jenže teď se objevil znova a mám strach..) Dělám náročnou práci takže je to opravdu nepříjemné. Jednou jsem se tak ohnul že mi málem praskla hlava, zvedal jsem těžkou věc :( Může mi to vytvořit na mozku aneurysma (cévní výduť)? Mám strach že se mi kvůli tomu vytvoří.. A když praskne tak se spustí krvácení do mozku kvůli té prasknuté výduťi a často to končí smrtí. Má někdo taky takové tlaky? Asi je to kvůli vysokému tlaku ale kávu jsem před měsícem vysadil tak mi to připadá divné.. Díky za rady.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.leden 10:49

Může tlak v hlavě vytvořit v mozku aneurysma?

Zdraví – Nemoci

Zdravím, už asi 3 dny mám tlak v hlavě, když se pro něco sehnu (před 12 dny jsem tady psal, že jsem ucítil tlak při sehnutí, takže už tou dobou se tento problém objevil, jenže teď se objevil znova a mám strach..) Dělám náročnou práci, takže je to opravdu nepříjemné. Jednou jsem se tak ohnul, že mi málem praskla hlava, zvedal jsem těžkou věc :( Může mi to vytvořit na mozku aneurysma (cévní výduť)? Mám strach že se mi kvůli tomu vytvoří. A když praskne tak se spustí krvácení do mozku kvůli té prasknuté výduti a často to končí smrtí. Má někdo taky takové tlaky? Asi je to kvůli vysokému tlaku, ale kávu jsem před měsícem vysadil, tak mi to připadá divné. Díky za rady.