Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 4.leden 14:13

Pohled na svařování

Zdraví – Nemoci

Zdravím, moc se omlouvám že zase píšu ale dnes je to opravdu akutní.. Byli jsme na stavbě a děláme v areálu jedné firmy a jak jsem vyšel z budovy tak asi 5m ode mě svářeli a na 2–3 vteřiny jsem se do toho podíval 😕 Hrozí mi nebezpečí? Asi hodinu jsem cítil „svědení“ levého oka. Už někdo svářel bez masky a nemá teď následky? Díky..

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 4.leden 14:21

Pohled na svařování

Zdraví – Nemoci

Zdravím, moc se omlouvám že zase píšu ale dnes je to opravdu akutní.. Byli jsme na stavbě a děláme v areálu jedné firmy a jak jsem vyšel z budovy tak asi 5m ode mě svářeli a na 2–3 vteřiny jsem se do toho podíval 😕 Hrozí mi nebezpečí? Asi hodinu jsem cítil „svědení“ levého oka. Už někdo svářel bez masky a nemá teď následky? Četl jsem něco o šedém zákalu.. Díky.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 4.leden 18:08

je nebezpečný pohled na svařování?

Zdraví – Nemoci

Zdravím, moc se omlouvám, že zase píšu, ale dnes je to opravdu akutní.. Byli jsme na stavbě a děláme v areálu jedné firmy, a jak jsem vyšel z budovy, tak asi 5 m ode mě svářeli a na 2–3 vteřiny jsem se do toho podíval 😕 Hrozí mi nebezpečí? Asi hodinu jsem cítil „svědĚní“ levého oka. Už někdo svářel bez masky a nemá teď následky? Četl jsem něco o šedém zákalu. Díky.