Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 12.prosinec 17:14

Mám dobré kamarády nebo ne?

Rodina a vztahy – Přátelé

Dobrý den
Jmenuji se THQ a je mi 18 let.

Moji kamarádi mi málokdy píšou jako první, zda nechci s nima ven a já jsem ten který se jim ozve jako první. Jelikož jim píšu jako první, tak je to hrozně nevyrovnaný. Například za rok jim napíšu 20× a oni pouze 4× (myslím jednotlivce a i skupinu). Ještě chci dodat, že si mezi sebou furt navzájem píšou a na mě se vykašlou. Čili si myslím, že mě neberou vážně a cítím se jako méněcenný typ kamaráda vůči nim. Proto nevím, jestli má cenu se kamarádit s nima. Mě je už trapně, když jim hodně píšu a oni mě skoro vůbec ne.

Příklady:
Píšu kamarádovi A zda nechce ven a on řekne že nemůže a pak vidím na snapu, že je venku s jinýma kamarádama (se kterýma se i bavím).
Dohodnou se že půjdou do baru a mě se neozvou a pak přes insta, face, snap vidím jak jsou spolu v baru.

Prosím poraďte mi co s nima

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 12.prosinec 18:12

Mám dobré kamarády, nebo ne?

Rodina a vztahy – Přátelé

Dobrý den
Jmenuji se THQ a je mi 18 let.

Moji kamarádi mi málokdy píšou jako první, zda nechci s nima ven, a já jsem ten, který se jim ozve jako první. Jelikož jim píšu jako první, tak je to hrozně nevyrovnaný. Například za rok jim napíšu 20× a oni pouze 4× (myslím jednotlivce a i skupinu). Ještě chci dodat, že si mezi sebou furt navzájem píšou a na mě se vykašlou. Čili si myslím, že mě neberou vážně, a cítím se jako méněcenný typ kamaráda vůči nim. Proto nevím, jestli má cenu se kamarádit s nima. Mně je už trapně, když jim hodně píšu a oni mně skoro vůbec ne.

Příklady:
Píšu kamarádovi A, zda nechce ven, a on řekne, že nemůže, a pak vidím na Snapu, že je venku s jinýma kamarádama (se kterýma se i bavím).
Dohodnou se, že půjdou do baru, a mně se neozvou, a pak přes Instagram, Facebook či Snap vidím, jak jsou spolu v baru.

Prosím poraďte mi, co s nima