Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.srpen 22:03

Jak využít vše co nám nabízí dneska; internet, televize, mobilní elektronika atd.

Elektronika – Mobily

Je mi 68 let, a tak mohu porovnávat co vše se změnilo, kde jsou ty doby kdy se používali mechanické věci jako; Flexaret VI, Mechanický psací stroj, hodinky, co se natahovali atd. vše je dneska na elektřinu a každý kouká do mobilního telefonu. Jsme zahlcení obrovskou nabídkou; informací, programů, zboží, služeb atd. nejvíce mě fascinují děti v kočárku co používají veliký mobilní telefon.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.srpen 22:09

Jak využít vše co nám nabízí dneska; internet, televize, mobilní elektronika atd.

Elektronika – Mobily

Je mi 68 let, a tak mohu porovnávat co vše se změnilo, kde jsou ty doby kdy se používali mechanické věci jako; Flexaret VI, Mechanický psací stroj, hodinky, co se natahovali atd. vše je dneska na elektřinu a každý kouká do mobilního telefonu. Jsme zahlcení obrovskou nabídkou; informací, programů, zboží, služeb atd. nejvíce mě fascinují děti v kočárku co používají veliký mobilní telefon. Právě jsem si nainstaloval YouTube Music, a tak mám možnost poslouchat populární hudbu ve vysoké kvalitě v kvalitních studiových sluchátkách. Taky mohu poslouchat hudbu i v programu Horizon TV.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.srpen 0:37

Jak využít vše, co nám nabízí dneska; internet, televizi, mobilní elektroniku atd.?

Elektronika – Mobily

Je mi 68 let, a tak mohu porovnávat, co vše se změnilo, kde jsou ty doby kdy se používali mechanické věci jako; Flexaret VI, mechanický psací stroj, hodinky, co se natahovaly, atd. vše je dneska na elektřinu a každý kouká do mobilního telefonu. Jsme zahlcení obrovskou nabídkou; informací, programů, zboží, služeb atd. nejvíce mě fascinují děti v kočárku, co používají veliký mobilní telefon. Právě jsem si nainstaloval YouTube Music, a tak mám možnost poslouchat populární hudbu ve vysoké kvalitě v kvalitních studiových sluchátkách. Taky mohu poslouchat hudbu i v programu Horizon TV.