Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 5.červen 0:20

Půjde reklamovat klavesnice, když je politá čajem?

Počítače a internet – Hardware

Dobrý den. Chtěla bych poradit. Vylila jsem si na část klavesnice čaj (neslazený). Jenže jsem ji nadále používala, protože jsem byla v domění, že se mi to nedostalo pod tlačítka. Zrovna jsem hrála hru, takže jsem používala W,A,S,D. Všechny tlačítka mi fungují, až na tyhle čtyři písmenka. Myslíte, že na reklamaci zjisti, ze se mi tam něco vylilo? Mohlo by mi to projít reklamovat? Děkuju, za odpovědi.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 5.červen 0:27

Půjde reklamovat klavesnice, když je politá čajem?

Počítače a internet – Hardware

Dobrý den. Chtěla bych poradit. Vylila jsem si na část klavesnice čaj (neslazený). Jenže jsem ji nadále používala, protože jsem byla v domění, že se mi to nedostalo pod tlačítka. Zrovna jsem hrála hru, takže jsem používala W,A,S,D. Všechny tlačítka mi fungují, až na tyhle čtyři písmenka. (Jinak písmenko A mi reaguje jako šipka doleva, ne jako písmenko A) Myslíte, že na reklamaci zjisti, ze se mi tam něco vylilo? Mohlo by mi to projít reklamovat? Děkuju, za odpovědi.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 5.červen 10:14

Půjde reklamovat klávesnice, když je politá čajem?

Počítače a internet – Hardware

Dobrý den. Chtěla bych poradit. Vylila jsem si na část klavesnice čaj (neslazený). Jenže jsem ji nadále používala, protože jsem byla v domnění, že se mi to nedostalo pod tlačítka. Zrovna jsem hrála hru, takže jsem používala W,A,S,D. Všechna tlačítka mi fungují, až na tyhle čtyři písmenka. (Jinak písmenko A mi reaguje jako šipka doleva, ne jako písmenko A) Myslíte, že na reklamaci zjisti, že se mi tam něco vylilo? Mohlo by mi to projít reklamací? Děkuju za odpovědi.