Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.červen 22:58

Používala se za komunistu nějaká impregnace?

Bydlení a zahrada – Opravy a údržba

Zdravím,

měl bych otázku, máme na půl dřevěnou chalupu z 80 let(malou spodní část napadl částečně dřevokaz), čili má nějaký pátek. Myslíte, že se v té době nějakým způsobem impregnovalo, nebo spíš ne? Tam kde je problém tak to impregnuju, ale co třeba střecha, tam sice žadný dřevokaz není ale nevím jestli mám radši vše(dekly) posundávat(což se mi úplně nechce a impregnovat, nebo to mám nechat tak.

Nevím jestli se v 80 letech něco používalo, má někdo s tím zkušenosti jak se to tehdá dělalo? Případně dá se to nějak zjistit?

Díky všem za reakce !

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.červen 23:44

Používala se za komunistů nějaká impregnace?

Bydlení a zahrada – Opravy a údržba

Zdravím,

měl bych otázku, máme na půl dřevěnou chalupu z 80. let (malou spodní část napadl částečně dřevokaz), čili má nějaký pátek. Myslíte, že se v té době nějakým způsobem impregnovalo, nebo spíš ne? Tam kde je problém tak to impregnuju, ale co třeba střecha, tam sice žadný dřevokaz není ale nevím jestli mám radši vše(dekly) posundávat (což se mi úplně nechce a impregnovat, nebo to mám nechat tak.

Nevím jestli se v 80. letech něco používalo, má někdo s tím zkušenosti jak se to tehdá dělalo? Případně dá se to nějak zjistit?

Díky všem za reakce!