Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.duben 3:04

Mohu v 15 bez vědomí rodičů na plicní vyšetření u alergologa ? Budu muset platit když spolupracuje s mojí pojišťovnou ?

Zdraví – Ženy a zdraví

Dobrý den. V květnu mi bude 15 a chtěla bych si zajít na alergo.

Už 3 roky mám po fyzické zátěži, stresu či pozdě večer/brzo ráno kašel a takový malý zvláštní zvuk při výdechu takový pocit bublinek v plicích a sýpání. Většinou kvůli tomu spadnu na zem když nesedím a tak, a lapám po dechu uklidní se mi to asi po 30 – 60 minutách. Jak často to mám asi nepočítám proste je to na okolnostech.

Moji kamarádku která ma astma napadlo že bych ho mohla mít také zvlášť když mi jejím inhalátorem pomohla když byla se mnou venku. Moji rodiče si ovšem mysli ze to hraju a snažím se být zajímavá jako děti v této době se snaží být a to i když u dvou mých ,,záchvatech,, byli osobně. Našla jsem na internetu alergologa blízko mě asi 2 města a až mi bude 15 tak tam si chci zajít na vyšetření. Spolupracuje s VZP a tak nevím zda mě bude vyšetření něco stát nebo ne. Nejsem v tomto ohledu moc moudrá jelikož Mamka nechce abych to věděla a takhle sama jezdila k doktorům. Prosím moc o brzkou odpověď. Děkuji předem.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.duben 7:25

Mohu v 15 bez vědomí rodičů na plicní vyšetření u alergologa? Budu muset platit, když spolupracuje s mojí pojišťovnou?

Zdraví – Ženy a zdraví

Dobrý den. V květnu mi bude 15 a chtěla bych si zajít na alergo.

Už 3 roky mám po fyzické zátěži, stresu či pozdě večer/brzo ráno kašel a takový malý zvláštní zvuk při výdechu, takový pocit bublinek v plicích a sípání. Většinou kvůli tomu spadnu na zem, když nesedím a tak, a lapám po dechu, uklidní se mi to asi po 30 – 60 minutách. Jak často to mám asi nepočítám, proste je to na okolnostech.

Moji kamarádku, která ma astma napadlo, že bych ho mohla mít také, zvlášť když mi jejím inhalátorem pomohla, když byla se mnou venku. Moji rodiče si ovšem mysli, že to hraju a snažím se být zajímavá, jako děti v této době se snaží být, a to i když u dvou mých ,,záchvatů“ byli osobně. Našla jsem na internetu alergologa blízko mě asi 2 města, a až mi bude 15, tak tam si chci zajít na vyšetření. Spolupracuje s VZP, a tak nevím, zda mě bude vyšetření něco stát, nebo ne. Nejsem v tomto ohledu moc moudrá, jelikož mamka nechce, abych to věděla a takhle sama jezdila k doktorům. Prosím moc o brzkou odpověď. Děkuji předem.