Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 6.prosinec 15:28

Proč proboha jsou obroučky na brýle tak drahé?

Nakupování – E-shopy

Já nepotřebuji obroučky na koukání na televizi nebo na řízení auta obroučky za 4000 kč plus drahé skla! Jinak brýle nepoužívám, jo ještě i na čtení! Jednou jsem si koupil brýle u vietnamců a u optika mě s nima vyhodili! Před několika lety jsem sehnal obroučky za asi 900 kč a to byly ty nejlevnější, což tvrdila ta optička. Když hledám teď na netu, tak to jsou fakt pálky, a to tvrděj že mají slevu!😂 Prostě vědí, že brýle budou potřebovat lidé pořád, tak proč by ty ceny tak nevyšroubovaly?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 6.prosinec 16:09

Proč proboha jsou obroučky na brýle tak drahé?

Nakupování – E-shopy

Já nepotřebuji obroučky na koukání na televizi nebo na řízení auta obroučky za 4000 kč plus drahá skla! Jinak brýle nepoužívám, jo ještě i na čtení! Jednou jsem si koupil brýle u vietnamců a u optika mě s nima vyhodili! Před několika lety jsem sehnal obroučky za asi 900 Kč a to byly ty nejlevnější, což tvrdila ta optička. Když hledám teď na netu, tak to jsou fakt pálky, a to tvrděj, že mají slevu!😂 Prostě vědí, že brýle budou potřebovat lidé pořád, tak proč by ty ceny tak nevyšroubovali?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 6.prosinec 20:49

Proč proboha jsou obroučky na brýle tak drahé?

Nakupování – E-shopy

Já nepotřebuji obroučky na koukání na televizi nebo na řízení auta obroučky za 4000 kč plus drahá skla! Jinak brýle nepoužívám, jo ještě i na čtení! Jednou jsem si koupil brýle u vietnamců a u optika mě s nima vyhodili! Před několika lety jsem sehnal obroučky za asi 900 Kč a to byly ty nejlevnější, což tvrdila ta optička. Když hledám teď na netu, tak to jsou fakt pálky, a to tvrděj, že mají slevu!😂 Prostě vědí, že brýle budou potřebovat lidé pořád, tak proč by ty ceny tak nevyšroubovali?/// Já brýle nepotřebuju na krásu, na veřejnosti je nenosím! A ty slevy, když na předražené obroučky dají slevu, tak je to zlodějna! A ať nikdo netvrdí, že nejdou vyrobit levné kvalitní i vzhledově hezké obroučky! Je do úmysl když jsou obroučky „levné“ tak jsou spíš ošklvější! To se místo těch ošklivých nedají udělat tvarově hezké brýle? Je to zlodějna! Zedník třeba taky potřebuje brýle, tak proč nejsou pro takové případy levné brýle? U Vietnamců se dají koupit hlavně brýle na blízko, na dálku těžko… Je to prostě zlodějna! To samé jako naši mobilní operátoři a takových případů by se našlo víc!