Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 24.listopad 19:14

Toužila bych po vysněném klukovi.

Rodina a vztahy – Přátelé

Už se mi šest let líbí jeden kluk, byla jsem jeho spolužačka. Jezdí na teréním kole, nepreferuje elektroniku, nebije holky ( tedy…jen mě nebije). Několikrát jsme spolu byli na kole, naučil mě spustu nových triků např. Jezdit na zadním kole nebo jezdit bez rukou. Když se na sebe koukáme, oba dva si koukáme přímo do očí, skoro ani nemrkneme.
Nakonec přestoupil na gympl a neviděli jsme se, pak jsme se potkali a zjistila jsem, že má holku přibližně stejnou jako já. Dost mě to ranilo. Přinesl ji aj kytici. Prý se pak rozešli.
Co mám dělat ?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 24.listopad 20:12

Toužila bych po vysněném klukovi. Prý se rozešel s holkou. Co mám dělat?

Rodina a vztahy – Přátelé

Už se mi šest let líbí jeden kluk, byla jsem jeho spolužačka. Jezdí na terénním kole, nepreferuje elektroniku, nebije holky ( tedy…jen mě nebije). Několikrát jsme spolu byli na kole, naučil mě spustu nových triků např. Jezdit na zadním kole nebo jezdit bez rukou. Když se na sebe koukáme, oba dva si koukáme přímo do očí, skoro ani nemrkneme.
Nakonec přestoupil na gympl a neviděli jsme se, pak jsme se potkali a zjistila jsem, že má holku přibližně stejnou jako já. Dost mě to ranilo. Přinesl jí aj kytici. Prý se pak rozešli.
Co mám dělat?