Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.listopad 11:13

Nenašel by se zde někdo takový?

Aktuality a zábava – Aktuality

Zdravím, každý tyden musíme do školy zaslat fotku aplikace, která potvrdí, že jsme za týden ušli zadané kilometry. Tento týden to bylo 22km běh/chůze, nebo 40km kolo/brusle. Já vše splnila, na kole jsem ujela kolem padesáti, jenomže se mi během cesty vybil telefon, a tak se kilometry do aplikace nenačítaly :/ Dnes mám ještě dost učení, tak asi nestihnu ujít ani těch 22km, možná 10, ale to nestačí a pouze tachometr panu učiteli nestačí. Nechodíte třeba někdo běhat ? A nemáte to nahrané v nějáké aplikaci ? Děkuji za odpovědi :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.listopad 11:18

Nechodíte třeba někdo běhat? A nemáte to nahrané v nějaké aplikaci? Vybil se mi telefon během cesty, a tak nemám záznam.

Aktuality a zábava – Aktuality

Zdravím, každý tyden musíme do školy zaslat fotku aplikace, která potvrdí, že jsme za týden ušli zadané kilometry. Tento týden to bylo 22 km běh/chůze, nebo 40km kolo/brusle. Já vše splnila, na kole jsem ujela kolem padesáti, jenomže se mi během cesty vybil telefon, a tak se kilometry do aplikace nenačítaly :/ Dnes mám ještě dost učení, tak asi nestihnu ujít ani těch 22 km, možná 10, ale to nestačí a pouze tachometr panu učiteli nestačí. Nechodíte třeba někdo běhat? A nemáte to nahrané v nějaké aplikaci? Děkuji za odpovědi :)